Samarbejdspartnere

FiberTeamet har med succes leveret fibernet fra GlobalConnect til tæt på 200 boligforeninger i hele Danmark. GlobalConnect stiller krav om, at fibernettet etableres efter høje kvalitetsstandarder og bliver til gavn for foreningens beboere, hvilket kendetegner den måde de arbejder på. De løser med kompetence og kreativitet en vigtig opgave for såvel landets boligforeninger som for GlobalConnect.

Peter Bredgaard VP, Head of B2C Denmark

Fibernetselskaber

GlobalConnect er FiberTeamets foretrukne samarbejdspartner.
Mange virksomheder kender allerede GlobalConnect som en professionel leverandør af fiberforbindelser til tusindvis af erhvervskunder i hele Norden. Men GlobalConnect leverer også forbindelser til private, og er i dag Danmarks mest attraktive fibernetselskab for boligforeninger, udviklere og ejendomsejere.

FiberTeamet beder GlobalConnect sørge for, at der kommer fiber frem til adressen, og så etablerer vi fibernettet i ejendommen.
Hvor GlobalConnect evt. ikke kan levere, trækker vi på andre fibernetselskaber som Fibia og Bornfiber.

Vores partnerskab med FiberTeamet er et fantastisk eksempel på, hvordan vi sammen kan skabe unikke løsninger til boligforeninger og deres beboere. FiberTeamet har en dyb erfaring inden for fiberløsninger og entreprise-løsninger, og sammen med Fastspeed's stærke brand og engagement i foreninger og boligforeninger har vi formået at tilbyde beboerne skræddersyede og attraktive fiberløsninger. Dette samarbejde giver os mulighed for at levere højhastighedsinternet af topkvalitet til nogle af landets mest krævende boligmiljøer til super skarpe priser, og vi glæder os til at fortsætte denne succes i fremtiden.

Jens Raith Founder & CEO hos FASTSPEED A/S

Udbydere

GlobalConnect satser udelukkende på OpenNet samarbejdet og byder alle de vigtigste udbydere velkomne som leverandører. 

Udbyderne får samme gode vilkår, og kan derfor allesammen tilbyde attraktive produkter og priser til GlobalConnects kunder.

FiberTeamet har dog et særligt værdifuldt samarbejde med Fastspeed, der har et godt navn blandt kunderne. Fastspeeds kunder er – udover gode produkter til gode priser – også glade for, at både routeren og den gode kundeservice følger med som standard. Og så tilbydes kunder, der har valgt Fastspeed, også TV pakker fra Allente med rabat.

FiberTeamet samarbejder med stort set alle de danske udbydere