Nybyggeri

FiberTeamet gør det nemt at få fibernet til nybyggerier.

Fibernet til nybyggeri – Fremtidssikret internet fra start

Både bygherrer og udviklere er helt bevidste om, at alle nye ejendomme i dag skal have fibernet.

FiberTeamet sørger for at projektere og etablere fibernettet omkostningsfrit, så ejendommen er klar, når beboerne skal til at flytte ind. Beboerne vælger selv deres udbyder individuelt.

Samtidig kan vi hjælpe bygherre og rådgivere med byggeplads fibernet til skurbyen, så projektfolkene på pladsen får optimale muligheder for at arbejde effektivt i byggefasen.

Der bygges mange spændende nye projekter over hele landet. Vi er med på mange af dem.

Vores mission er, at gøre det så nemt som overhovedet muligt for bygherrer, rådgivere og entreprenører at få klaret fibernet-entreprisen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Navn, Formand

Nybyggeri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Navn, Formand

Nybyggeri

Det siger kunderne

Det har været rigtig fint for os at lade FiberTeamet klare fibernet entreprisen til de ca 1.000 boliger i Frederikssund Andels Boligforening.
Det var ikke de nemmeste projekter, men installationsarbejderne gik planmæssigt, og vores beboere er glade for de tekniske løsninger og også med de aftaler, vi samtidig fik på plads med hhv. GlobalConnect og Fastspeed.

Jesper Rerup-Dyberg FAB

Flere af vores ejendomskunder har fået etableret fibernet via FiberTeamet. Vi oplever FiberTeamet som professionelle rådgivere og dygtige håndværkere, og kan kun anbefale foreninger, der endnu ikke har fået fibernet, at kontakte FiberTeamet.

Niels Hupfeld Hupfeld Ejendomsadministration

Efter 14 år med kobber, syntes vores generalforsamling, at tiden var inde til fibernet. Foreningen fik et godt tilbud fra FiberTeamet, som vi takkede ja til. Det var utroligt så meget tjek FiberTeamet havde på installeringen i de 354 lejligheder. Jeg kan derfor varmt anbefale andre boligforeninger at samarbejde med FiberTeamet, hvis de skal have fibernet.

Erik Larsen, Formand Ejerforeningen Taastrup Have

Bestyrelsen så behovet for et hurtigt og stabilt fibernet til beboerne. GlobalConnect er et stort og anerkendt fiberselskab, og de matchede Olufsgaarden 2B’s behov. Globalconnect og deres installatør FiberTeamet sørgede for al information til beboerne og styrede projektet sikkert i mål. Vi er allesammen meget glade for det nye net.

Johnny Rasmussen, Formand Olufsgaard 2B

Se flere referencer

Hos FiberTeamet er vi stolte af de mange boligforeninger, private udlejere og nybyggerier, der har valgt os som deres foretrukne leverandør af fibernet. 

Vi værdsætter vores samarbejde med kunder over hele landet og arbejder hårdt på at levere den bedst mulige internetoplevelse til alle, der vælger os.

Men du behøver ikke kun tage vores ord for det. Vi inviterer dig til at se flere referencer og høre, hvad vores kunder siger om deres oplevelse med FiberTeamet. 

Gør nybyggeriet klar til fremtiden med FiberTeamet

I et nybyggeri er der ikke plads til forældet teknologi. Ved at integrere fibernet fra FiberTeamet i din byggeplan sikrer du, at ejendommen er rustet til fremtidens krav. Vores fibernet giver ikke kun højhastighedsinternet, men også en stabil og pålidelig forbindelse, der kan vokse med beboernes behov.

Med stigende krav til digital tilslutning, fra streaming af 4K-videoer til smart home-enheder og IoT-teknologier, er fibernet den mest fremtidssikrede løsning, du kan vælge. Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og bygherrer for at sikre, at installationen af fibernet er en integreret del af byggeriets design og udførelse.

FiberTeamet gør det nemt at få fibernet til nybyggerier. Vores erfarne teknikere sørger for, at alt er installeret korrekt og klar til brug, så beboerne kan nyde fordelene ved hurtigt internet fra det øjeblik, de flytter ind.

Kontakt os vedr. et indledende møde

Vi står klar til at rådgive og finde den bedste løsning, der passer til jeres ejendom og beboernes behov. Lad os hjælpe jer med at levere fremtidens digitale oplevelser.

Kontakt os i dag for at finde den rette løsning for jeres ejendom.