Eksisterende ejendomme

Opgrader boligforeningens internet med fibernet.

Fibernet hos eksisterende ejendomme

Ligesom i andels- og ejerforeninger skal det almene segment løbende have opgraderet sin boligmasse med hensyn til infrastruktur til bredbånd og TV. Mange mener, at forbrugerprisen betyder allermest i dette segment, og at foreningerne derfor bør eje deres eget net. Det har betydet, at mange har installeret switchede PDS-net baseret på kobberkabler, selvom den totale omkostning for sådanne net ikke er lavere.

Men lejerne i de almene boliger benytter bredbånd og TV lige så meget som alle andre, og de almene boliger bør have adgang til lige så gode og moderne net som landets øvrige boliger.

Vi har særlige tilbud om fibernet til almene boligforeninger.

Bestyrelsen så behovet for et hurtigt og stabilt fibernet til beboerne.

GlobalConnect er et stort og anerkendt fiberselskab, og de matchede Olufsgaarden 2B’s behov. Globalconnect og deres installatør FiberTeamet sørgede for al information til beboerne og styrede projektet sikkert i mål.

Vi er allesammen meget glade for det nye net.

Johnny Rasmussen

Boligforening Olufsgaarden 2B

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Navn, Formand

Boligforeningen

Det siger kunderne

Det har været rigtig fint for os at lade FiberTeamet klare fibernet entreprisen til de ca 1.000 boliger i Frederikssund Andels Boligforening.
Det var ikke de nemmeste projekter, men installationsarbejderne gik planmæssigt, og vores beboere er glade for de tekniske løsninger og også med de aftaler, vi samtidig fik på plads med hhv. GlobalConnect og Fastspeed.

Jesper Rerup-Dyberg FAB

Flere af vores ejendomskunder har fået etableret fibernet via FiberTeamet. Vi oplever FiberTeamet som professionelle rådgivere og dygtige håndværkere, og kan kun anbefale foreninger, der endnu ikke har fået fibernet, at kontakte FiberTeamet.

Niels Hupfeld Hupfeld Ejendomsadministration

Efter 14 år med kobber, syntes vores generalforsamling, at tiden var inde til fibernet. Foreningen fik et godt tilbud fra FiberTeamet, som vi takkede ja til. Det var utroligt så meget tjek FiberTeamet havde på installeringen i de 354 lejligheder. Jeg kan derfor varmt anbefale andre boligforeninger at samarbejde med FiberTeamet, hvis de skal have fibernet.

Erik Larsen, Formand Ejerforeningen Taastrup Have

Bestyrelsen så behovet for et hurtigt og stabilt fibernet til beboerne. GlobalConnect er et stort og anerkendt fiberselskab, og de matchede Olufsgaarden 2B’s behov. Globalconnect og deres installatør FiberTeamet sørgede for al information til beboerne og styrede projektet sikkert i mål. Vi er allesammen meget glade for det nye net.

Johnny Rasmussen, Formand Olufsgaard 2B

Se flere referencer

Hos FiberTeamet er vi stolte af de mange boligforeninger, private udlejere og nybyggerier, der har valgt os som deres foretrukne leverandør af fibernet. 

Vi værdsætter vores samarbejde med kunder over hele landet og arbejder hårdt på at levere den bedst mulige internetoplevelse til alle, der vælger os.

Men du behøver ikke kun tage vores ord for det. Vi inviterer dig til at se flere referencer og høre, hvad vores kunder siger om deres oplevelse med FiberTeamet. 

Personlig rådgivning

Hos FiberTeamet ved vi, at ingen to boligforeninger er ens. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning, der sikrer, at I får den fibernetløsning, der passer præcis til jeres behov og ønsker. Vores erfarne rådgivere tager sig tid til at forstå jeres specifikke situation, fra antal enheder og beboernes internetforbrug til jeres budget og fremtidige behov.

Vi tilbyder en skræddersyet tilgang, hvor vi sammen gennemgår de forskellige muligheder og finder den løsning, der giver mest værdi for jeres boligforening. Vi forklarer tydeligt fordelene ved fibernet, og hvordan det kan forbedre beboernes dagligdag med hurtig og stabil internetadgang.

Kontakt os vedr. et indledende møde

Vi står klar til at rådgive og finde den bedste løsning, der passer til jeres ejendom og beboernes behov. Lad os hjælpe jer med at levere fremtidens digitale oplevelser.

Kontakt os i dag for at finde den rette løsning for jeres ejendom.

Kontakt os for at høre mere

Vi ved, at hver boligforening er unik, og derfor tilbyder vi en personlig rådgivning og en løsning, der passer præcis til jeres behov. 

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan implementere fibernet i jeres forening. Vores team står klar til at mødes med jer og gennemgå mulighederne.

Kontakt os i dag for et møde, hvor vi kan præsentere, hvordan vores fibernet kan forbedre beboernes internetoplevelse og øge værdien af jeres ejendom.